Drømmebad med komplett baderomspakke!

Drømmebadet: Med komplette baderomspakker fra Vikingbad ble det enkelt for Rørkjøpmedlem BadeDesign å realisere baderomsdrømmen for familien i Trondheim.

Foto: Rørkjøp

Fra drøm til drømmebad!

Endelig er valget tatt om å pusse opp, og du gleder deg til å bygge drømmebadet – men plutselig starter en ny strøm av spørsmål som må besvares og et hav av valgmuligheter å ta stilling til. Hvor stort skal møbelet være, og hvor mye oppbevaring trenger du egentlig? Hvor skal dusjen plasseres, og har du plass til badekar?

Og ikke minst – hva slags stiluttrykk skal du ha på badet? Der fagfolket kan bistå med tekniske anbefalinger og gode, forskriftsmessige romløsninger, blir valget om hvilke møbelfronter og overflatefargen på armaturene helt og holdent ditt. Så hvor starter man?

Enkel prosess

Rørkjøpmedlem BadeDesign er en erfaren totalentreprenør som har spesialisert seg på totalrenovering av baderom. Da de ble kontaktet for renovering av to baderom i en enebolig i Trondheim, gjorde de som de alltid pleier:

- Vi starter med en befaring der vi snakker om ønsker rundt løsninger, møblement og farger. Så tar vi mål av rommene vi har å jobbe med, og tegner et forslag til kunden. Her har vi tegnet to baderom for kunden der vi kom med tilbud på både design og møbelpakke, samt utførelse av jobben.

Foto: Rørkjøp

Ola Falmår er i prosjektleder i BadeDesign, og unikt for den Trondheims-baserte rørleggerbedriften er at de i tillegg til å tilby renovering av baderom, også bistår med design og tegning av bad.

Da denne kunden ikke hadde noen preferanser utenom det praktiske, foreslo BadeDesign en av Vikingbad sine kompletter baderomspakker for å forenkle prosessen.

- Vi bygger mange Vikingbad-bad, og baderomspakkene gjør det ekstremt enkelt for kunden å ta valg på innredning.

Komplette baderomspakker

Vikingbad er en norsk leverandør av produkter til baderommet, og konseptet med komplette baderomspakker ble utviklet for å gjøre det både enkelt og tilgjengelig for alle som ønsker å bygge drømmebadet.

Pakkene inneholder alt man trenger av synlige produkter for å få et komplett baderom, fra flis og servantmøbler, til armaturer, toalett og tilbehør. Rørleggermester og daglig leder i BadeDesign, Petter Lysberg Solum, hyller konseptet:

- Det er så kjekt når alt er fra en og samme leverandør. Alt kommer levert rett på byggeplassen fra Vikingbad, som gjør jobben vår veldig mye enklere.

Enkelt for rørleggeren - enkelt for deg!

Ved at alt blir levert fra én leverandør, unngår man også en del mulige utfordringer i en renoveringsprosess. Å samkjøre leveringstid av produkter fra ulike steder kan sluke verdifull tid og er mer uforutsigbart både for rørlegger og kunde.

Ved at Vikingbad sine produkter designes i Norge eksklusivt for det norske markedet, er man også helt trygg på at man får produkter som lever opp til forventninger med tanke på alt fra nødvendig standard, hverdagslig bruk og stiluttrykk. Prosjektleder Ola forteller at det store utvalget bidrar til større valgfrihet for både utførende og kunde.

- Vi renoverer mange bad i ulike stiler. Vi bruker Vikingbad mye, på grunn av det store produktutvalget med ulike møbler, materiell og overflater. Dermed er vi ganske godt rustet til å tilby det kunden ønsker og ser for seg på sitt nye bad.

Foto: Rørkjøp

Pakker i tidløs design

De komplette baderomspakkene er designet og utviklet i samarbeid med trendeksperter og interiørarkitekter for å sikre tidløse produktpakker for enhver smak. De 5 stilene er Klassisk, Nordisk, Elegant, Harmoni og Urban.

Alle baderomspakkene kan tilpasses etter ønske og behov, både med tanke på rommet størrelse, men også om man ønsker å skifte ut detaljene. Dette bistod BadeDesign kunden med på dette prosjektet. Å ta utnytte av rommet er noe BadeDesign utmerker seg i, og dette blir godt synlig på begge baderommene renovert her.

- Badene er veldig gjennomtenkt. Ola som tegner tenker for badets beste i planleggingen, og vi totalrenoverer slik at vi får inn det vi vil ha uten å ta for mye hensyns til vann og avløp som er her fra før. Slik får vi puttet inn ganske mye uten at det føles for utnyttet, og det blir fortsatt god gulvplass. 

Foto: Rørkjøp

Her endte valget på begge bad på baderomspakke i stilen Nordisk, som defineres av naturmaterialer og lyse fliser som gir det lyse, varme uttrykket. Pakken ble tilpasset rommenes størrelse, og BadeDesign satte sin unike vri på begge badene med stilrene detaljer i både vegg og tak.

- På det største badet fikk vi plass til både badekar og dobbel dusjnisje. Her etablerte vi også en spilevegg og LED-lys i nisjer, tak og bak speil.

Moderne med spiler

Med samme uttrykk på begge bad fikk kunden en harmoni og helhet i design, samtidig som baderomspakkene ble tilpasset å dekke ulike praktiske behov og rommenes størrelse. Den nordiske stilen kjennetegnes mye av å integrere naturmaterialer i detaljene, og her ble spiler i flott eik en stor del av designet.

- Her etablerte vi spilevegg for å bryte med flisene. Det gir en lunere atmosfære på badet, og matcher med frontene på møblene.  

Foto: Rørkjøp

Matte, lyse fliser legger grunnlaget for uttrykket på baderommene, og spiler på både vegg og møbler skaper en behagelig kontrast i rommet. Detaljer i sort matt setter også et moderne preg på badene, og den tidsriktige overflaten er valgt på alt fra armaturer og tilbehør, til vegghengt toalett.  

Anti-dugg funksjon

I tillegg til praktiske løsninger med god oppbevaringsplass med servantskap og høyskap, bærer også begge badene preg av fokus på velvære med delikate og funksjonelle løsninger. På det minste badet tilfører baderomsspeilet både stemningsfull belysning, samt en smart anti-dugg funksjon.

- Her har vi montert speil med LED-lys som har dimmefunksjon, i forhold til både farge og styrke. I tillegg har det også varme bak speilet slik at man slipper dugg etter dusjen.

På det største badet innbyr romløsningen til å nyte selvepleie, alene eller sammen, med et romslig badekar og en dusjnisje med dobbel takdusj med behagelig regnstråle og praktisk hånddusj.  

Foto: Rørkjøp

Enkle og varige valg

De færreste av oss er interiørdesignere, og selv om vi har en anelse av hvordan vi ønsker at det ferdige resultatet skal bli, kan veien fra drøm til å velge ut den minste håndkleknagg til den store dusjveggen fort bli et hodebry.

Med noe for enhver smak, tåler de stilrene baderomspakkene fra Vikingbad tidens tann og er enkle å tilpasse sitt unike baderom, slik at man kan realisere drømmebadet på 1-2-3.

Vil du lese mer om de ulike stilene fra Vikingbad? Klikk her

Alle Vikingbad komplette baderomspakker bestilles og monteres av ditt nærmeste Rørkjøpmedlem.